Talentenwerf

Opleiding allround arbeider renovatie

Talentenwerf en de firma D.B.R. uit Hoboken organiseerden samen de opleiding allround arbeider renovatie, volledig op de eigen werven. Na een traject van vier weken gingen drie kandidaten in dienst bij het bedrijf.

Hoe trek je als bedrijfsleider nieuwe “allround arbeiders renovatie” aan, om je bedrijf voor te bereiden op een nakende vergrijzing binnen het personeelsbestand? Dergelijke renovatiearbeiders moeten immers van allerlei markten thuis zijn: afbraakwerken, ontstoppings- en rioleringswerken, vloer- en tegelwerken, keuken- en badkamerrenovaties, enzovoort. Iemand met zo’n uitgebreide vakkennis is vandaag de dag eerder aan de slag dan op zoek naar werk.

Verse krachten opleiden in je eigen bedrijf

Deze zoektocht wordt plots veel beter haalbaar, als je Talentenwerf inschakelt. Samen gaan we dan op zoek naar geschikte kandidaten voor een opleiding in en op maat van je bedrijf.

Bij D.B.R. startte op deze manier een groepje kandidaten met enige ervaring of opleiding in een bouwvak. Ze werden om beurten op pad gestuurd met een ervaren ploegbaas, elk met zijn eigen specialisaties, en leerden zo veel bij op korte tijd. Het gebalde traject van slechts vier weken werkplekleren op verschillende bedrijfswerven leverde drie nieuwe werknemers op.

Uiteraard worden deze nieuwkomers verder bedrijfsintern opgeleid tot ze zich bekwamen tot volleerd en poly-inzetbaar renovatievakman.

Heb je interesse om zo’n opleiding van kwalitatieve kandidaten in je bedrijf te bespreken? Neem dan contact op met Talentenwerf via info@talentenwerf.be.