Opleiding

Bangelijk Beton: kandidaten gezocht

Samen met verschillende bouwbedrijven zijn we op zoek naar handige kandidaten voor diverse functies waarin je dagdagelijks bezig bent met beton.

Werk je graag buiten, in een team en ben je op zoek naar vast werk? Schrijf je hieronder in voor onze eerstvolgende infosessie en ontdek jouw mogelijkheden in de wereld van beton.

Je volgt minimum een opleiding van vier weken op de werf. Na een succesvolle opleiding ga je aan het werk met een vast contract bouw (PC 124). Heb je nog geen of weinig ervaring? Dan bieden we je eerst wat extra opleiding aan.

Opleiding arbeider funderingstechnieken i.s.m. Smet Group

In deze opleiding leer je de juiste funderingstechnieken toepassen zodat de druk van een bouwwerk optimaal verdeeld wordt over de ondergrond. Na een succesvolle opleiding word je ingezet op de divisie Smet-F&C (Funderings- en Consolidatietechnieken) met een vast contract. Je bent multi-inzetbaar in een ploeg van 3 à 4 mensen zodat de funderingswerkzaamheden vlot kunnen verlopen. Verder sta je mee in voor de opstelling en montering van de nodige machines en installaties. Je hebt ook oog voor orde en netheid op de werf. Je doet kleine reparaties en onderhoudt de gebruikte materialen en installaties.

Wie zoeken we?

 • Je bent leergierig en beschikt over doorzettingsvermogen.
 • Je werkt graag buiten en in een team.
 • Je spreekt goed Nederlands.
 • Je bent flexibel: je bent bereid om te werken in een werkregime waarbij je 48u presteert in een vierdagenwerkweek. Daarnaast ben je ook bereid om regelmatig op logement te gaan.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B of bent bereid om hier snel werk van te maken.
 • Je hebt een VCA-attest of bent bereid dit te behalen.

Opleiding bekister

Naast arbeiders funderingstechnieken zoeken we ook bekisters voor betonwerkzaamheden. Als bekister geef jij vorm aan betonconstructies. Je bepaalt de juiste plaats en structuur van de bekisting. Je leert de bekisting op een goede manier aanbrengen zodat ze nadien gemakkelijk gedemonteerd kan worden. Verder leer je stutten plaatsen om voldoende stevigheid te voorzien die de druk van het beton kan weerstaan. Ervaring als bekister, metser of handlanger bouw is zeker een pluspunt.

Wie zoeken we? 

 • Je bent leergierig en beschikt over doorzettingsvermogen.
 • Je werkt graag buiten en in team
 • Je spreekt goed Nederlands OF Engels OF Frans.
 • Je bent flexibel: je kan om met onregelmatige werkuren.
 • Je hebt een VCA-attest of bent bereid dit te behalen.
Andere opleidingsmogelijkheden zijn betonmixerchauffeur, betonpompbedieners,  betonarbeiders, …

Hoe stel je je kandidaat?

Schrijf je in via het formulier hieronder.

Heb je vragen? Bel dan naar 0479 29 66 74 of mail naar info@talentenwerf.be

Registreer

Ik wil op de volgende datum komen naar de infosessie(Vereist)
Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 256 MB.