Opleiding

Bedienaars snelopbouwkraan Linkeroever

Voor de werven van de Oosterweelverbinding op Linkeroever is Rinkoniên op zoek naar 2 bedienaars snelopbouwkraan. 

De aannemer wil geselecteerde kandidaten gedurende 4 weken op de werf opleiden en ze na een positieve opleiding met een arbeidsovereenkomst aanwerven.

(!) Momenteel ligt de Oosterweelwerf stil waardoor de opleiding eind april/begin mei zal starten afhankelijk van de dan geldende Corona-maatregelen. We brengen de geselecteerde kandidaten op de hoogte zodra de opleidingsdata duidelijk zijn.

Functie:

De bedienaar van de snelopbouwkraan werkt vanop de vloer van de werf en bedient het toestel met een afstandsbediening. Hij slaat lasten aan en gebruikt daarvoor het juiste aanslagmateriaal (kettingen, hijsbanden, klemmen, enz. …). Daarmee verplaatst hij materieel en bouwmaterialen op een veilige manier. Hij zorgt ook voor het dagelijks onderhoud van het toestel en meldt slijtage en defecten aan zijn verantwoordelijke.

Op de werf Rinkoniên betekent dit o. a. het verplaatsen van systeembekisting, wapeningsijzer, kubels met beton, prefabelementen, enz.

Verwachtingen:

  • We zoeken kandidaten die enige ervaring hebben met het hijsen van lasten met een hijstoestel. Ideaal hebben kandidaten ervaring als bedienaar snelopbouwkraan of torenkraan, maar ervaring in bediening van een rolbrug, mobiele kraan, autolaadkraan, alle terrein vorkheftruck met hefinrichting (type Manitou), portaalkraan,  enz. … is eveneens welkom.
    Als je geen officieel attest hebt van je ervaring, dan bieden we je de kans om dit te behalen.
  • Goed communicatief in het Nederlands. Frans en andere talen zijn een pluspunt.
  • Zelfstandig op de werf geraken, een rijbewijs B is een pluspunt.
  • VCA attest hebben of dit tijdens de opleiding behalen (inbegrepen in de opleiding).

Aanbod:

  • Na een positieve stage van 4 weken, krijg je een arbeidscontract aangeboden volgens pc 124 (bouwsector)
  • Je gaat in dienst van een aannemer van Rinkoniên
  • Standaard uurregeling: van 6.30 uur tot 15.30 uur, uitzonderingen mogelijk

Procedure:

Wie interesse heeft voor deze opleiding kan zich inschrijven voor de online infosessie. Gezien de Corona-maatregelen, organiseren we dit enkel digitaal. Na inschrijving ontvangen de kandidaten een afspraak voor het bijwonen van een online presentatie. Een pc, laptop of tablet is dus nodig om deze online infosessie te volgen.

Heb je vragen? Bel ons dan op 0479/29.66.74. Hier lees je meer over onze selectieprocedure.

Geen registraties meer mogelijk!