Ik zoek personeel Ik zoek een opleiding Ik organiseer werkplekleren
Werfbezoek

Werfbezoek Schijnpoortweg voor toeleiders

Kom op dinsdag 12 maart met ons mee op werfbezoek – exclusief voor bemiddelaars en trajectbegeleiders – op de werf aan Schijnpoortweg. Daar zijn de werken voor een voetgangers- en fietsersoversteek volop bezig. Je ziet bekistings- en betonneringswerken van dichtbij, en de mensen die ze uitvoeren. We leggen een en ander uit over de beroepen bekisten en betonneren en je krijgt zicht op de jobs van betonmixerchauffeur en pompist. Mogelijk volgt er juist op dat moment ook een groep scholieren uit het bouwonderwijs een werfopleiding bekisten via Talentenwerf.

We sluiten af met een rondleiding door de betoncentrale van Holcim, die vlakbij ligt. Je krijgt er toelichting door een verantwoordelijke. Om hier binnen te mogen, moet je vooraf wel een veiligheidstest afleggen. (Zie onder)

Wanneer en waar?

We verzamelen op 12/3 om 08:30 uur op het kruispunt Noordersingel –¬†Schijnpoortweg en gaan te voet naar de werf. Je komt best met tram 3 of 5 tot aan de halte Schijnpoort¬†en wandelt bovengronds in de richting van Spoor Oost. (Er is ook parkeergelegenheid in de buurt.)

PBM’s?

Wij zorgen voor helmen en fluohesjes. Jij draagt je veiligheidsschoenen (of minstens stevige bottines).

Om toegang te krijgen tot de betoncentrale, dien je de Safety 1st procedure te volgen op de website. Jawel, een kleine veiligheidstest, en terecht. Vergeet niet je resultaat af te printen, te ondertekenen en mee te brengen!

Geen registraties meer mogelijk!