Werkplekleren slaat op alle mogelijke trajecten waarbinnen er geleerd wordt door mee te werken op de werkplek, of het nu gaat om leerlingen, werkzoekenden of werknemers in bouwbedrijven.

     
Kwaliteitsvol werkplekleren Werkplekleren

Finishing BV: “Zeer positief over het traject met Talentenwerf”

Finishing BV organiseerde een opleiding voor betonherstellers met Talentenwerf en heeft er nu drie nieuwe werknemers bij – én wil dit traject herhalen!

In beeld Werkplekleren

Opleiding industrieel schilder in beeld

Hier zie je een mooie fotoreportage van de opleiding industrieel schilder van 2021 in samenwerking met de firma De Medts in beeld. De locatie: havenkranen, Rijnkaai

Talentenwerf vindt jouw werknemers!

play

Eerste opleiding voor betonpompbedienaars

foto
In beeld Werkplekleren

Colas geeft 6 rioolleggers meteen vast contract na opleiding

Colas Noord geeft 6 rioolleggers van Talentenwerf een vast contract vlak na hun korte opleiding.

Matching kandidaat – bedrijf Werkplekleren

Rioolleggers aangeworven na werkplekleren bij DCA

Rioolleggers zijn wegenbouwers, en dat is een knelpuntberoep. Daarom levert een korte opleiding tot rioollegger met werkplekleren op de werven van een bedrijf – in dit geval DCA Infra – een grote . . .

Kwaliteitsvol werkplekleren Werkplekleren

7 kersverse betonmixerchauffeurs de baan op!

Lees hier interviews met kandidaten uit onze derde BMC opleiding en met de HR-directeur van CBR Inter-Beton België, één van de deelnemende betoncentrales!

Kwaliteitsvol werkplekleren Werkplekleren

Kandidaten voor opleiding rioleringswerker met DCA beleven echte werf

Werfbezoeken maken bij Talentenwerf integraal deel uit van een opleiding. Ze zijn een weg om bedrijven en werkzoekenden al eens met mekaar in contact te brengen, voor de opleiding met werkplekleren op de werf wordt gestart.

Kwaliteitsvol werkplekleren

Wat zijn kwalitatieve stages?

‘Kwalitatieve stages’ voor cursisten in beroepsopleidingen of voor leerlingen in het bouwonderwijs, we horen er vaak over praten. Maar wat wordt daar nu juist mee bedoeld?

Organisatoren van werkplekleren – bouwonderwijs . . .

Matching kandidaat – bedrijf Werkplekleren

Wat verwacht een werkgever van een lerende?

Beroepshoudingen en attitudes van startende vaklui blijken veel zwaarder dan technische competenties door te wegen bij werkgevers van bouwbedrijven die denken aan aanwerven.

Kwaliteitsvol werkplekleren

Bouwbedrijven over werkplekleren

Wat zeggen werkgevers van bouwbedrijven over werkplekleren? Welke aanbevelingen doen ze voor zichzelf en voor de andere betrokken partijen, zoals het onderwijs en trainingscentra van beroepsopleidingen?

Matching kandidaat – bedrijf Werkplekleren

Focus op menselijk kapitaal. Transportbeton De Beuckelaer

Directeur Emile Vertongen van Transportbeton en Fedbeton vertelt in dit interview hoe zijn bedrijf erin slaagt om het moeilijke profiel van de betonmixerchauffeurs aan te trekken.

Opleiding onderhoudstechnicus

play

Opleidingsverloop

play

Confederatie bouw Antwerpen over Talentenwerf

play
Matching kandidaat – bedrijf Werkplekleren

Van industrieel schilder tot geschoolde grondwerker

In een ideale wereld zijn vacatures en werkzoekenden naadloos op elkaar afgestemd. Maar in realiteit is dat vaak niet het geval. Dan heb je een industrieel schilder die werk zoekt, en een gespecialiseerd bedrijf dat een grondwerker zoekt. Gelukkig kan Talentenwerf dan toch voor een match zorgen.