En als je je vak nu
eens op de werf leerde?

     
Opleiding

Hersteller signalisatie voor Antwerpse wegenwerken

Binnnen de thv Rinkoniên, de bedrijvengroep die de Oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht uitvoert, is Stadsbader nv verantwoordelijk voor de infrastructuurwerken. Bij de uitvoering van diverse wegenwerken wordt er . . .

Opleiding

Opleiding chauffeur botsabsorbeerder (rijbewijs C)

Chauffeur botsabsorbeerder worden? Volg de opleiding op de werf. Schrijf je hier in voor een coronaproof infosessie in openlucht op 15/5! Werk mee aan de Oosterweelverbinding!

Opleiding

Bedienaars snelopbouwkraan Linkeroever

Word bedienaar snelopbouwkraan op de Oosterweelwerf! Schrijf je in en woon de online infosessie op 3/april bij.

Opleiding

Opleiding bouwvakker industriebouw i.s.m. Bolckmans

26/03/2020 - 29/05/2020

Word bouwvakker industriebouw bij Bolckmans en leer staalconstructies monteren, bekisten en afwerken op de werf. Schrijf je nu in voor een infosessie!

Stage

Stage - assistent-werfleider

Heb je technische skills van hier of uit het buitenland? Zet ze in tijdens een stage op de werf Linkeroever, waar veel meetwerk en kwaliteitscontroles moeten worden uitgevoerd.

Stage

Stage - Rioollegger Linkeroever

We zoeken kandidaten voor een stage als rioollegger op Linkeroever. Toon wat jij kan en bijleert op de werf en wie weet maak je kans op een vaste job!

Stage

Stage - wegenwerker Linkeroever

Interesse in een stage als wegenwerker op de Oosterweelwerf Linkeroever? Schrijf je in, toon wat je kan en verhoog je kans op vast werk!

Stage

Stage - bekister Linkeroever

Interesse in een stage als bekister op Linkeroever? Schrijf je hier in, werk mee aan de werf van de eeuw en versterk je competenties én je kans op een vaste job!

Stage

Stages voor hoger onderwijs

15/04/2019 - 15/04/2024

Talentenwerf faciliteert stageplaatsen en opleidingskansen op bouwwerven, en dan vooral op de bouwwerven van Lantis, de bouwheer van de Oosterweelverbinding. We doen dit eveneens voor het hoger onderwijs – en dus . . .

Opleiding

Industrieel schilder i.s.m. De Medts

02/03/2020 - 30/04/2020

Schrijf je nu in voor een infosessie over de opleiding industrieel schilder van Talentenwerf in samenwerking met De Medts en Xervon. Je wordt opgeleid op de werf en je schildert industrieel erfgoed.

Stage

Werfstage - infosessie + gesprek

28/02/2017 - 20/04/2025

Verken de mogelijke werfstages bij jou om de hoek! Schrijf je nu in en wij nodigen je uit voor de volgende infosessie. Breng je cv mee.