En als je je vak nu
eens op de werf leerde?

     
Opleiding

Opleiding onderhoudstechnieker cv

Onderhoudstechnieker centrale verwarming worden? Schrijf je in voor een infosessie in augustus!

Stage

Stage - Renovatie oud gerechtshof

Het oud Gerechtshof aan de Britselei wordt gerestaureerd door Artes. Zin om mee te werken tijdens een stage? Dat kan binnenkort weer!

Stage

Stage - assistent-werfleider

Heb je technische skills van hier of uit het buitenland? Zet ze in tijdens een stage op de werf Linkeroever, waar veel meetwerk en kwaliteitscontroles moeten worden uitgevoerd.

Stage

Stage - Rioollegger Linkeroever

We zoeken kandidaten voor een stage als rioollegger op Linkeroever. Toon wat jij kan en bijleert op de werf en wie weet maak je kans op een vaste job!

Stage

Stage - wegenwerker Linkeroever

Interesse in een stage als wegenwerker op de Oosterweelwerf Linkeroever? Schrijf je in, toon wat je kan en verhoog je kans op vast werk!

Stage

Stage - bekister Linkeroever

Interesse in een stage als bekister op Linkeroever? Schrijf je hier in, werk mee aan de werf van de eeuw en versterk je competenties én je kans op een vaste job!

Stage

Stages voor hoger onderwijs

15/04/2019 - 15/04/2024

Talentenwerf faciliteert stageplaatsen en opleidingskansen op bouwwerven, en dan vooral op de bouwwerven van Lantis, de bouwheer van de Oosterweelverbinding. We doen dit eveneens voor het hoger onderwijs – en dus . . .

Stage

Werfstage - infosessie + gesprek

28/02/2017 - 20/04/2025

Verken de mogelijke werfstages bij jou om de hoek! Schrijf je nu in en wij nodigen je uit voor de volgende infosessie. Breng je cv mee.