En als je je vak nu
eens op de werf leerde?

       
Opleiding

PUR-spuiter in samenwerking met Isotrie Wommelgem

Volg een korte opleiding tot PUR-spuiter met kans op een vaste job bij een Wommelgems bedrijf. Schrijf je hier in voor de infosessie op 5/10!

Opleiding

Gezocht: monteurs en magazijnier Bouw met rijbewijs C

We zoeken kandidaten met rijbewijs C voor de jobs van monteur en magazijnier. Kom naar de infosessie op 10 september bij Talentenwerf!

Opleiding Stage

Bekisters gezocht voor korte opleiding met kans op vast werk

We zoeken bekisters voor een korte opleiding met kans op vast werk. Heb je nog geen of weinig ervaring, dan kan je langer in opleiding.

Opleiding

Opleiding betonsloper i.s.m. BNL Afbraakwerken

BNL Afbraakwerken is op zoek naar enkele betonslopers. Kan je fysiek zwaar werk aan? Schrijf je dan nu al in en wij contacteren jou!

Opleiding Stage

Gezocht: Sloper metalen constructies i.s.m. Tinck Jan BV

We zoeken een sloper van metalen constructies om diverse metalen installaties te ontmantelen, zoals liften, roltrappen en mazouttanks.

Stage

Wie we altijd zoeken...

Wie we altijd zoeken? Chauffeurs bouw met rijbewijs C en CE met en zonder code 95, mensen met HVAC-attesten en/of ervaring, stevige arbeiders én werfleiders

Opleiding

Opleiding voor klassen op Oosterweelwerf Linkeroever

Opleidingen voor klassen op Oosterweelwerf Linkeroever kunnen momenteel niet worden aangevraagd wegens corona. Meld ons hier nu al wat voor praktijkopleiding op de werf je zou willen en wanneer zo’n dagopleiding in je agenda past.

Werfbezoek

Werfbezoek Oosterweelwerf Linkeroever

Zin in een werfbezoek op Oosterweelwerf Linkeroever? Schrijf je nu in op één van de vaste data, vanaf eind september 2021