En als je je vak nu
eens op de werf leerde?

     
Opleiding

Werfschilder i.s.m. OmegaCoatings

25/11/2019 - 06/12/2019

Schrijf je hier in voor een infosessie over onze opleiding werfschilder in samenwerking met het Antwerpse bedrijf Omega Coatings!

Opleiding

Grondwerker-huisaansluiter i.s.m. Hens

14/10/2019 - 29/11/2019

Schrijf je in voor deze opleiding i.s.m. de firma Hens en leer huisaansluitingen in gescheiden stelsel perfect afwerken! De infosessies zijn op 17 en 24/9 en 1/10.

Werfbezoek Werforganisatie

Werfinrichting en planning - 5/12

De werfleider en projectleider lichten de technische aspecten van de werf toe. Ze vertellen over de inhoud van hun functie en het takenpakket op de werf.

Voor wie?

Graduaat werforganisatie . . .

Veiligheid Werfbezoek

Veiligheid op de werf - 7/11

Veiligheid op de werf, hoe gaat dat in de praktijk? Werfbezoek voor studenten preventieadviseurs, werforganisatie, bachelors integrale veiligheid, instructeurs VCA.

Beroep in de kijker Werfbezoek

Vraag het aan de bouwvakker - 10/10

Wat doet een bekister precies? Wat moet je kennen en kunnen om rioollegger of wegenwerker te worden? Jij – als leerling bouw – vraagt het rechtstreeks aan de arbeiders op de werf . . .

Beroep in de kijker Werfbezoek

Beroepen, taken en competenties op de werf - 5/9

Tijdens dit werfbezoek krijgen leraars en stagebegeleiders een overzicht van de verschillende functies op de werf, zoals bekister, bouwplaatsmachinist, wegenwerker, assistent-werfleider, … afhankelijk van het soort werken

Stage

Stage - assistent-werfleider

Heb je technische skills van hier of uit het buitenland? Zet ze in tijdens een stage op de werf Linkeroever, waar veel meetwerk en kwaliteitscontroles moeten worden uitgevoerd.

Stage

Stage - Rioollegger Linkeroever

We zoeken kandidaten voor een stage als rioollegger op Linkeroever. Toon wat jij kan en bijleert op de werf en wie weet maak je kans op een vaste job!

Stage

Stage - wegenwerker Linkeroever

Interesse in een stage als wegenwerker op de Oosterweelwerf Linkeroever? Schrijf je in, toon wat je kan en verhoog je kans op vast werk!

Stage

Stage - bekister Linkeroever

Interesse in een stage als bekister op Linkeroever? Schrijf je hier in, werk mee aan de werf van de eeuw en versterk je competenties én je kans op een vaste job!

Stage

Stages voor hoger onderwijs

15/04/2019 - 15/04/2024

Talentenwerf faciliteert stageplaatsen en opleidingskansen op bouwwerven, en dan vooral op de bouwwerven van Lantis, de bouwheer van de Oosterweelverbinding. We doen dit eveneens voor het hoger onderwijs – en dus . . .

Opleiding

VDAB-opleidingen: info

07/03/2017 - 10/03/2020

Wil je kennismaken met verschillende opleidingsmogelijkheden in Hout & Bouw? Kom dan naar de infosessie bij VDAB elke dinsdag om 08:45 uur aan de Copernicuslaan 1, lokaal 500, in 2018 Antwerpen.

Stage

Werfstage - infosessie + gesprek

28/02/2017 - 20/04/2025

Verken de mogelijke werfstages bij jou om de hoek! Schrijf je nu in en wij nodigen je uit voor de volgende infosessie. Breng je cv mee.